Verzekeraars

Dialectische Gedragtherapie in het NB-DGT wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Op deze pagina lees je hier meer over.

CZ & Eno

CZ en Eno hebben ons als verzekeraar vanaf dag één ondersteund.

Bij CZ horen ook de merken Nationale Nederlanden, OHRA en Just.

Bij ENO horen ook Salland en Zorgdirect.

Ben je bij hen verzekerd, dan wordt de behandeling rechtstreeks vergoed vanuit je basisverzekering. Voor meer informatie, bezoek CZ.nl of Eno.nl.

Andere verzekeraars

Met de meeste andere verzekeraars hebben wij recent ook een contract gesloten voor 2023. Het gaat dan om VGZ, Menzis, ONVZ, DSW en Eucare/Aevitae. Bij ieder van deze verzekeraars zijn weer andere merken ondergebracht.

Bij VGZ horen ook de merken IZA, UMC, Univé, Zekur, Bewuzt en IZZ.

Bij Menzis horen ook de merken Anderzorg, HEMA, PMA en VinkVink.

Bij ONVZ horen ook de merken PNO, VvAA en Jaaah.

Bij DSW horen ook de merken inTwente en Stad Holland.

Ben je bij hen verzekerd, dan wordt de behandeling eveneens rechtstreeks vergoed vanuit je basisverzekering.

Geen contract

Helaas heeft een aantal verzekeraars ervoor gekozen voor 2023 geen contract met NB DGT aan te gaan. Dit betreft Zilveren Kruis/Achmea (incl. De Friesland, FBTO, Interpolis, Pro Life), ASR (incl. Ditzo) en Zorg&Zekerheid (incl. AZVZ). Dit betreuren wij, omdat dit voor u als cliënt en ook voor NB DGT gevolgen kan hebben.

Onze zorg is altijd verzekerd. Zonder contract krijgen we echter lagere vergoedingen voor de zorg en moet dit in eerste instantie door cliënten betaald worden alvorens het terug te krijgen van de verzekeraar. Wij zij in gesprek met verzekeraars hoe we hier het beste mee om kunnen gaan.

Onze insteek is om mensen niet in de kou te laten staan. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ga naar de inhoud